25 juuni 2006

Uus elamine, uus algus



Nädalavahetuse kohalik suursündmus oli täna päeval toimuv Nicole Kidman`i ja kantrilaulja Keith Urban`i pulm Sydney`s. See oli üks kahest teemast, millega kõik uudised algasid ning mis paljud paparazzid kihevile sai.
Nicole saatis ka mulle kutse ent ma vabandasin, et pean täna eilse Jaanipäeva pohmakat ravima ning ka uut elamist otsima. Ta ütles ok. Saadab torti.
Elamist käisime Jarnoga tõesti otsimas. Alguses kulgesime kõik nn. caravan`i park`id läbi, kust on võimalik siis kas autokaravan üürida või mõni majake. Tuleb tõele näkku vaadata, sellisesse kohta ei soovita isegi oma tuhandetel vihavaenlastel minna. Räpasus, kärarikkus, naabrid, karavanide endi hais, väidetavad vargused, dush ja wc asuvad õue peal ...
Ja ikka tahetekse nädala eest 120 ? 150 saada.
Siis oli üks majavariant, mille net`ist leidsin. Et nagu homopaar Brad & Brad pakuvad elamisvõimalust. Kõik mugavused ning nad ise on ka mugavad. Hinnast polnud juttu, võib-olla tahtsid natuuras võib-olla ei. Selle variandi panin nimekirja viimaseks, sest sellega kaasnevad lisakulutused ostetavate plekk-pükste näol. Millede hinnaklassi ma ei tea.
Siis aga leidsime lehest ühe kuulutuse, kus otsiti kahte töötavat meest ühele töötavale mehele seltsiliseks. Sõitsime kohapeale ja bingo! jummala ok pleiss. Just remont tehtud, rahulikus rajoonis, kõik värgid olemas pesumasinast täiskomplekse köögi ning sisustatud elutoani suure diivaniga. Ja hind oleks ainult 100 dollarit nädalas, kumbki saab oma toa ning kahepeale on meil oma vannituba. Elektri eest juurde ei taha, kuigi üldjuhul selline nõudmine on. Bond e. tagatisraha on kuu-üür ehk 400 dollarit, selle saab siis minnes tagasi. Igal juhul lõime kohe käed ning homme peale tööd kolime sisse. See läks küll kergemini, kui oodata oskasin.
Teine teema, millest siin viimastel nädalatel uudistes üle ega ümber ei saa, on jalka mõistagi. Praeguseks hetkeks on Horvaatia mängu võidukisa raugenud ning keskendutakse eelolevale Itaalia mängule. Tõenäoliselt ei leidu austraallast, kes eesolevast mängust võitu ei ootaks. Ok, olen sunnitud tunnistama, et Horvaatia vastu tegutsesid nad juba päris hästi, oli väheke mängu moodi juba. Siiski luban ma, et kui nad tõepoolest mõtlevad Itaaliale kotid taha panna, söön ma oma püksid ära.
22. septembril 2007 Tallinnas, Raekoja Platsil.