01 mai 2006

Mai - jõulukuu



Saabus niisiis mai ning koos sellega ka Kristiina Savva. Täitsa ok, järgmisel kuul tulla üritav Ines "olenniiseksikasningvastupandamatu? Karu võiks küll tulemata jääda, aga pääsu vist pole, tuleb koos karvadega. Pean FHM toimetusse siiski helistama.
Pisut pikemalt mingi koha peal peatudes ning endale meelepärase teenusepakkuja leides hakkad ikka nende juures püsivalt käima. Nii ka mul, kehtib see nii internetipunkti, kui ka väliköögi kohta. Mingi nähtamatu side lihtsalt tekib, justnagu oleks ammused tuttavad.
Seega on mul võimalust olnud nende elu mingil määral kõrvalt jälgida ja peab ütlema, et ikka väga rahulikult võetakse asja. Kuhugi kiiret pole, kuhugi tormata pole vaja.
Kummalgi on oma maja, all-korrusel aetakse siis äri, ülal elatakse. Vaikselt ning rahulikult lähevad päevad.
Söögikohas naine teeb süüa, mees riivib papaya`t või grillib liha. Alati, kui söömas käin, tuleb ajab juttu, täidab joogiklaasi jääkuubikutega, soovitab mida süüa mida mitte, mis on tuline mis mahedam, küsib edasiste plaanide kohta.
Internetikohas võetakse asja samuti stoilise rahuga, mees pakub klientidele netiühendust, toob alati külmaveeklaasi kliendile, räägib uhkusega et järgmisest kuust alates on ka tal LAN (Wi-fi) võrk; naine peseb ( masin peseb ) klientidele pesu. Pea alati on nad internetitoa nurgas põrandal patjade peal pikali ning vaatavad telekat. Kuhugi kiiret pole.
Ei tea, kuipalju nad teenivad, kuid tundub, et ära elavad ilusasti. Ja ilma mingi stressita, ilma mingi kiirustamiseta.
Söömine 30-60 bathi,
internet 1bath/minut,
pesu pesemine 30 bathi/kilo ekspress-pesu ( 3h ) 50 bathi/kilo. Pestud, triigitud.