01 mai 2006

Lihtsa Elu Triin, Lihtsalt Triin



Oh my God, oh my big Buddha, mama papa, oh sister brother, hüüdis väljakuulutaja Koh Samui maoshow etenduse ajal, kui üks esinejatest oli oma näo katnud skorpionidega. Mingi aja pärast kukutas sama vend skorpionid oma pükstesse.
Sama skeem kordus madudega, alguses vibutas neid näo ees ning siis laskis oma pükstesse.
Oh my God, oh my big Buddha, mama papa, oh sister brother. Ta alles 30 ja juba impotent. Munad mürki täis!!!
Kümnepäevane saarepuhkus on läbi, homme varahommikul on ärasõit ning ootavad uued väljakutsed. Ja alguses mõistagi ka uued saared.
Mida öelda. Niivõrd põrutavaid juhtumisi siin mõistagi polnud, et keegi oleks lasknud omi rindu kaks-kolm numbrit suuremaks opereerida ning keegi juba eelnevalt opereeritu selle oleks läbi hammustanud, aga ...
Soovitan soojalt kõigile, tulge siia, kel võimalik ning lihtsalt olge.
Koh Samui on rohkem kuurorti moodi ? väga head shoppamisvõimalused, väga head restoranid, tõeliselt stiilsed restoranid saare keskuses Chaweng`is; retked, ekskursioonid. Aktiivse puhkuse veetmiseks kõik võimalused.
Koh Phangan on taas ( kõige kiuste ikka veel ) hipilikum, tõeline lebotamise koht. Lihtsalt ole, vedele, loe, sõida ringi, käi öösiti randades tantsimas kesk tõrvikuheitjate show`sid, uju sinises vees, päevita jne.
Nagu kirjutasin, tullakse siia pidutsema, eelkõige Full Moon Party`de pärast.
Isiklikult tundsin siin saare peal end paremini ning x aja pärast tulen tagasi ning siis juba pikemaks ajaks.
Leidsin järgmiseks korraks ka ranna, kus olla. Asub see saare kirdeosas, Haad Thong Nai ning on täiesti eraldatud. Tee sinna, mille mopoga läbisin, võib klassifitseerida off-road alaks, sest asfaldi lõppedes on kuskil 7 km teed, kus juhil on valida suure augu ning veel suuremate aukude vahel ning aega 0,2 sek ja silmapilgu pärast sama dilemma. Ehk siis võimalik sõita on, aga vilunud juhile. Saadakse sinna peamiselt veetaksoga, arvan.
Ma broneerisin küll kohad siia eelnevalt ära, aga mingit vajadust selleks pole. Kohapeal on valikut igale maitsele ning rahalistele võimalustele. Kes soovib, saab bungalow endale ka 200 bath`iga, tõsi ilma kondi ning dushita, 800ga saab kahese, kus juba kõik sees. Kuidas kellelgi soovi on. Kuivõrd hipi keegi on.
Koh Phangan`il on üks valgusfoor ja see ei tööta.
Lõpuks pole muud öelda, kui ...
Oh My God, oh my big Buddha, mama papa, oh sister brother