08 september 2009

Varssavi - Gdansk 340 km



Aegsalt ärganud ning juba peale kella seitset hommikul pealinna piirid seljataha jätnud, võtsin number 7 teed pidi riigi põhjarannikul asuva Gdansk´ini.
Maad oli suurusjärgus 340 km ning teekond sujus viperusteta.
Kohale jõudnud , otsisin Baltic Hostel´i nimelise asutuse üles ning kirjutasin end sisse. Hostel ise oli suht kahtlane ning ka piirkond just kõige usaldusväärsemat muljet ei jätnud ent on ausalt öeldes hullemateski kohtades öö mööda saadetud. Auto soovitatI siiki lähedalasuvasse bensukase viia - pidi turvalisem olema.
Kerged uned ning kella kolmeks Olivia spordihallile.
Tagantjärele vaadates tundub et pealinnas aeti midagi segamini ning mulle müüdi esimese õhtu pilet VIP-tsooni. Ukselt ei tahetud mind nimelt alguses sisse lasta ning paluti kassast läbi käia, sellepoolne heakskiit templi näol saada ning siis tagasi tulla. Läksin pileti ja ostutshekiga kassasse ning seal tehti suured silmad, arvukalt kõnesid ning uuesti mitmeid kordi suuri silmi ent pärast kümneminutilist mõtlemist löödi tempel peale.
Ei saa väita justkui oleks vilets koht olnud, arvestades et mäng toimus mõne meetri kaugusel ning mängijad sisenesid ja väljusid saali otse kõrval asuvast koridorist.
Pilt siis veel pealinnast kust on võimalik endale reis suunale Lotwa/Estonia soetada.