11 märts 2008

Mõned meist on naiivsemad kui teised ...


10. märts on see kuupäev mille enne reisi algust paika panin. Panin paika kui äärmiselt reaalsena tunduva tagasilennu kuupäevana.
Selleks ajaks oleksin kolme ja poole kuuga siis enda herneaju meelest läbi käinud kogu Kesk-Ameerika ning Guyana`sid arvesse võtmata ka kogu Lõuna – Ameerika kontinendi.
BUAHAHAHAAAAAA !!!!!! Kui loll üks inimene ikka olla võib ...
Luban, ausalt luban et enne järgmist pikemat reisi joon vähem ning tutvun geograafiliste vahemaadega rohkem. Ma tõesti ei tea, mida ma mõtlesin – vahemaad on siin siiski pisut pikemad kui Hiiumaal.
Arvestada tuleb veel fakti et jätsin vahele osa Kesk – Mehhikost, Kolumbia, Venezuela ning nüüd viimasena Brasiilia, mis kõik tundusid algse plaani kohaselt täiesti reaalsed olevat lisaks muudele maadele selle kolme ja poole kuuga läbida.
Praegu istun Rosario nimelises linnas Argentiinas ning minu tagasihoidlike arvestuste kohaselt läheb veel vähemalt kuus nädalat et ülejäänud programm läbi teha. Kui mitte rohkem ...
Igal juhul tagasilennupiletit pole veelgi mõtet vaadata, aeg näitab millal selle jaoks vajadus tekib.
Koos Argentiinasse jõudmisega tulin ka ajas tunni võrra taaskord Eestile lähemale ehk nüüd olen ainult neli tundi sealsest ajast taga. Neli tundi on ju sama ajavahe mis ajavööndite osas lahutab ka Tallinn`a ja Võru`t, seega tuttav situatsioon.
Pole vist mõtet lisama hakata et tänase päevaga lõpeb ka tehtud tervisekindlustus, kuna pidin ju Ülemistel olema. Edasi siis lindpriina.

PS. Järgmine huviline leidis märksõna ” relvapood ” abil tee siinse blogini. Mis teil seal Eestis õige toimub ???