01 august 2006

Teemajätkuks



Saalijutu lõpetuseks ütleksin niipalju, et seal käib õhtusel ajal ka kaks ratastoolisportlast, päeval ehk käib neid veelgi, kes samamoodi hoiavad end vormis. Tegelevad nad mõistagi ainult ülakehale mõeldud drenazhööridega ent ise saavad hakkama ilma kõrvalise abita. Ehk igati tore, et käivad enda eest hoolitsemas.
Tegelikult tahtsin ühe loo jutustada.
Kuulub see rubriiki sõjaväe ning kalalkäigu lood ehk kõik on neid sadu kordi juba kuulnud ent jutustaja armastab neid veelgi rääkida. Idee poolest peaks sellised lood kas siis naljakad olema või vähemalt õpetlikud ning peaksid jutustajat ennast heas valguses näitama, võiks öelda et paremana kui päriselt on.
Eelmises elus, aastatel 2001 - 2005 töötasin firmas, mis tegeles ka kullerteenusega. Valdavalt toimetasime inimestele koju mööblit, mida nad olid poest ostnud ? diivanid, voodid, kapid jne. Ehk siis sõitsime kohale, kandsime uue mööblieseme sisse ning vajadusel viisime vana vastava minema. Ok.
Kuskil poolteist aastat tagasi lisandus meie ampluaale ka postimüügi kataloogide kauba kojutoimetamine. Hobby Hall ja mõned muud vastavad. Ehk siis telerid, külmkapid ning muu staff, kaasa-arvatud ka koju mõeldud drenazhöörid.
Eks paljudel inimestel on nii, et hiljemalt jõulu kolmanda püha õhtul, kui totaalne söögiorgia hakkab lõppema, kõht enam püksi ära ei mahu ning varbaid peab peeglist vaatamas käima, siis antakse endale uue aasta lubadus, et krt nüüd võtan end käsile. Suitsetamine jäetakse mõistagi samuti 14 korda maha ent nüüd hakkan ka liigutama. Siis inimene lööb kataloogi lahti ning ohoo!! Velodrenazhöör !! Sellist on mulle küll vaja, hakkan teleka vaatamise ajal väntama. Kaks kärbest ühe tulistamisega.
Väike kõne või klaviatuuriklabistamine ning mõne aja pärast on kullerid ukse taga.
Sõitsime siis Helsinkis Kallio linnaosas, tõenäoliselt oli tänavaks Viides Linja, aga võin pisut eksida, maja juurde ning kandsime sellesamuse velodrenazhööri välisukseni. See oli lukus, nagu tavaliselt ikka. Helistasime kliendile, kes tuli avama. Kliendiks oli umbes meievanune suurem naisinimene, mitte mingites gigantlikes mõõtmetes ent suurem siiski. Tavaliselt tegime nii, et kui toimetis mahtus lifti, siis sõitsime me liftiga üles ning klient tuli treppi mööda ja avas meile ukse ja vastupidi ehk kui saadetis oli liiga suur, siis meie treppi mööda jne.
Küsisime, et mitmes korrus on? Teine ehk siis kaks korrust ülespoole, kuna alumine korrus on ju garaazide jms jaoks. Ok, surusime paki lifti ( kaalus about 60 kg ) ja sõitsime teisele. Tulime välja ning lift kihutas ülespoole, kuna keegi oli selle sinna tellinud. Ja ootame, mammat mitte kuskil. Ootame. Lift sõitis vahepeal alla. Ja siis sõitis uuesti teisele, kust mamma väljus !!! Fakk!!! Kurat, inimesel on kaks korrust jala astuda, maeitea, kuskil 40 trepiastet tõenäoliselt ja ta sõidab liftiga, ise kurat tellib väntamiseaparaadi endale !!! Saate aru??? Ootab kolm minutit lifti, et kaks korrust sõita !!! Ja siis väntab õhtul viis minutit, oi ma alustasin sporditegemisega uuel aastal ... Seksitsätis end prädpitina tutvustav mees küsib, et mis su huvid ka on - oo, ma spordin iga õhtu ... Ou jee, siis sa näed ju ahvatlev välja - nojaa, ma näen enda kallal kõvasti vaeva ka ... Fakk !!!
Ma pole kontrollimas käinud ent tõenäoliselt kestis ka selle nn. sportlase harrastus kaks nädalat nagu sellistel puhkudel ikka. Samas, selline aparaat kui toas on, sellega on ju palju muudki teha. Sadulale on näiteks hea riideid visata, kui kohe kappi panna ei viitsi. Siis näiteks kui sibulat toidutegemisel ohtralt kulub, võib näiteks traditsioonilise sibulapärja lenksu otsa riputada, ühesõnaga lase ainult fantaasial lennata. Fakk !!!
Ma isegi ei tea, mis selle loo moraal võiks olla ja kas siin üldse moraali ongi.
Ostke teleturust AbTronic`e võimisiganesneedkapole ja saate neid kaks minutit päevas kasutades kahe nädalaga sikspäki endale. Ärge jumala eest jala käige, vältige sellist asja. Marketisse sõites tasub uksele võimalikult lähedale sõita ja juba vabanevat parkimiskohta minuteid autos oodata. Ühesõnagi mida iganes teha selleks et mitte ühtegi ülemäärast sammu teha.
Saatke AbTronic.
PS. Pildil oleval korvpalluril puudub taaskord igasugune seos käesoleva kirjutisega ( toim. )