21 aprill 2006

Taaskohtumine Bangkok`i Haamriga



Maganuna paar tundi, algas teekond Bangkok`i tagasi. Bangkok tervitas end taas Haamriga, konditsioneeritud bussist väljudes pumm! otse kümnesse. Selles suhtes oli vee ääres parem, et vähemalt mõni tuuleiil liikus. Siin keedab taas täiega.
Õnneks pole siin vaja rohkem olla, kui pool päeva, sest rong läheb õhtul. Tagasisõites mõtlesin valmis, et suundun siiski lõunasse ning Põhja-Tai metsad ning mäed saavad jääda järgmist korda ootama.
Raudteejaama jõudnuna otsisin üles ühe suvalise reisibüroo ning küsisin, mida neil pakkuda on. Büroosid mõistagi on hulgim ning kõigil on omad eripakkumised, päris kindlasti kohe, arvestades palju siit seljakotituriste ( ok, ma olen kohvriturist ) läbi käib. Juhul, kui mõnda head diili poleks saanud, oleks võinud ju ka ise hakata orgunnima ning oleks kindlasti odavamgi tulnud, aga odavus kahtlustan, oleks konditsioneerita tuba ja paljumuudsellist tähendanud. Ma ikka päris õige maailmarändur vist pole, kuna teatavad nõumised siiski esinevad ning päris palmi all ei soostu magama. Mõistagi kapriisitsemise eest siis tuleb maksta ning kordades rohkem, aga elus tuleb ka suuremaid valikuid teha.
Igal juhul diil on selline. Õhtul 19.15 rongiga siit Surat Thani linna hommikuks kella 06.40ks, sealt bussi ja laevaga Koh Samui saarele viieks päevaks ning sealt edasi kõrvalolevale Koh Phangan`i saarele samuti viieks päevaks. Ehk eesti keeles seletatuna on 2. maini programm paigas.
Sellega peaks mu miinimumprogramm Tais ka täidetud olema, kuna Bangkok, Pattaya ning need saared olid prioriteetideks. Ko Phi Phi sar, ehk siis DiCaprio ? Beach ?i filmimispaik on veel küsimärgi all. On jutte, et turistid on selle muinasjutulise saare p.... keeranud, samas ikka tahaks ära käia, kui juba siin oldud saab. See selgub 10 päeva pärast. Seniks aga elan sinise vee, valge liiva ning bungalow ootuses.
Eile öösel käisin veelkord selles bluesibaaris nimega Blues Factory, mida tõesti soovitan. Lulu ütles, et parem on minna pärast südaööd, mil alustab esinemist parem kahest bändist ning see peab ka paika. Nii et, kes sellisest(ki) muusikat oskavad lugu pidada, siis sealolles ...
Teda ennast ei õnnestunudki näha enam, jalutasin baarist läbi paar korda, aga tulemusteta. Noh, next time.
Bangkok, kuskil +36 ...