30 oktoober 2008

Teine sammal



Nagu lugejad ( kõik kaks ) teavad on käesoleva üllitise näol tegemist rangelt reisialase shedöövriga ning argirutiinidega võitlemise olen heaga jätnud kaasseltsimeestele.
Tänane Postimehe uudislugu sunnib siiski mõne sõna sekka ütlema.
Nimelt teatas leht et homne, 2008. a oktoobrikuu viimane päev on viimaseks daatumiks neile kümnele tuhandele 1974 - 1976. a sündinud kodanikule, kes enda jaoks veel teist sammast avastanud pole hullu pensionipüramiidi rajades. Jäädes oma sünniaastaga justnimelt selle vahemiku keskele, tundsin end pisut puudutatuna.
Fakt on see et millegagi peab siin elus tegelema et aju ära ei närbuks. Üks marineerib seeni, teine ostab hulludelt päevadelt pool kallurikoormat paberit kokku, kolmas saab pangast kingituseks õlasalli ning alustab sambla kogumist.
Mina arvan et meil on korraga käsil vaid üks elu ning seda tuleb elada just nüüd, siin ja praegu.
Muidu läheb tõesti nii nagu varjunime cr. taha peitunud kodanik kommentariumis nentis, tsiteerin:

Liituge julgesti, kui arvel raha pole, siis pole ju pankuritel midagi maha võtta! Ma tegin möödunud aasta novembris kolmanda samba (riskivaba V+)ja maksin 20000 kohe sisse + igakuiselt 1000. Nüüd peaks arvel olema 32000 aga on 17000 ja maksan iga kuu 1000 juurde kuid 1500 läheb maha. Peab vist kuumakseid suurendama, muidu on varsti inkasso ukse taga!

Ausalt, tilgad tulevad püksi seda üha uuesti ja uuesti lugedes.