04 jaanuar 2008

+33 jne



Teine päev City`s algas juuksuriskäiguga.
Salongi olin eile juba valmis vaadanud sest parukas peas lausa karjus kääride järele. Siinsest elukohast ümber nurga umbes 100 m kaugusel oli asutus, kus sisseminnes pidi automaadist numbri endale võtma ning siis toolile oma järjekorda ootama asuma. Põhimõte sama mis pangas. Juuksureid oli kuskil 15 ning lõikasid nii meestel kui naistel, tüüpiline unisex salong, nagu siin ladina-ameerikas nad on.
Lõikus ise maksis 2.60 USD ning lisaks sellele oli iga juuksuri laual purk, kuhu võis tip`pi jätta dollari või paari näol.
Karvad hõredamad, planeerisin kanalit vaatama minna ent uimerdamisega ei jõudnudki sinna täna, vaid lähen homme hommikul. Jalutasin siis niisama ringi ning tegin pilte.
Eile õhtul vestlesin ühe saksa plikaga kes alustas Mehhiko`st ning planeerib aasta ajaga Argentiina`ni jõuda ehk võtab äärmiselt põhjalikult seda piirkonda. Viis kuud on teepeal olnud ning nüüd jõudis siia. Rääkis et on üksi teel ning kuni viimase ajani mitte mingeid probleeme. Nüüd aga, Jõule ja Uut Aastat Nicaragua`s tähistades on teda kolm ( !!! ) korda röövitud. Kõik vähegi väärtuslik läks kohalikega kaasa olenemata sellest, et esimesel korral oli kahe muu meessoost rändajaga liikvel. Nuga kõril on piisav argument et turist taltuks.
Mida ma siis öelda tahan ? Eelkõige seda et täna ringi kõndides ning järjekorraga taaskord kuhugi ghettosse sattudes märkasin tänava lõpus rannabulevaardi ning otsustasin sinna kõndida et mõned pildid teha. Pisut kõndinuna peatas mind üks kohalik ning näitas kätega et ei maksa minna ning kõri läbitõmbamise märki. Ma et jee-jee ning astusin edasi. Mõne hetke pärast järgmine ning kui ka kolmas samu zheste näitas, siis keerasin tõesti tagasi. Varem poleks ma seda teinud ent ju see eilne jutuajamine Regina`ga niivõrd tugevalt veel alateadvuses istus. Raha pole mul kunagi üle paarikümne dollari kaasas, sellest pole kahju. Sada korda rohkem maksev fototehnika loovutamine kohalikele neegrite siiski väga meeltmööda pole ja seda päris vabatahtlikult teha ei sooviks. Seetõttu suundusingi hoopis kesklinna pilvelõhkujaid pildistama, mis oli turvalisem
Homme hommikul lähen aga kanaliga tutvuma ning sealset laevaliilust opereerima.

2 Comments:

Blogger Bigfoot said...

-15deg siin :)

09:15  
Blogger Lonely Rider said...

Praktiliselt sama ju !!!
:))

21:18  

Postita kommentaar

<< Home